Jak převést DTS na AC3 primo v MKV souboru

Návody jak na HD video, převody, přehrávání, stahování
Odpovědět
Mate
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte zář 16, 2008 4:45 pm

Jak převést DTS na AC3 primo v MKV souboru

Příspěvek od Mate »

Ahoj.. zdravim vsechny..

Mam domaci kino 5.1 pripojene analogove pres cinche. Kino neumi DTS. Kdyz prehravam MKV s DTS zvukem (pres IAMM prehravac) nic neslysim. Reseni je jednoduche,

stahnete Popcorn MKV Audioconverter

Kód: Vybrat vše

http://audioconverter.heartware.dk


po spusteni si program stahne knihovny nutne pro konvertovani


prehledny navod je zde, ale je to tak jednoduche, ze ani neni prakticky potreba

Kód: Vybrat vše

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/


pro ty co nerozumi anglicky: v ousku "DTS" zasktnout "Convert DTS tracks?", vybrat "Convert to Dolby Digital". Pokud ve vyslednem souboru chcete zachovat i DTS stopu, nechcte zaskrtnute "Preserve DTS track".
luma13
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: úte pro 09, 2008 5:04 pm

Bacha trojan. Detekováno AVG.

Příspěvek od luma13 »

AVG detekovalo Trojského koně.
Mate
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: úte zář 16, 2008 4:45 pm

Příspěvek od Mate »

Aha, no ne ze bych AVG neveril, ale NOD32 to hlasi taky?
amrtin
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: sob kvě 01, 2010 2:07 pm

re:vir!!!

Příspěvek od amrtin »

Norton to hlásí taky :evil:
Nunina
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: pát lis 07, 2008 4:14 pm

Příspěvek od Nunina »

NOD32 je v pohodě :-)
nightshadow
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: čtv čer 21, 2012 7:01 am

Příspěvek od nightshadow »

díky za východisko z mé situace...konečně si můžu pustit na sharpce 3d i se zvukem :)
Odpovědět