Nejsem žádnej znalec, ale to je formátů že by se z toho jeden posr......

Díky za nějakou radu.
Aron píše:Ahoj kluci, může mi někdo poradit jak převedu soubory TS nahrané ze satelitu v HD rozlišení na něco s čím se dá pracovat jak na PC tak případně aby to šlo přehrát po vypálení na DVD,nebo BD-R v PS3.
Nejsem žádnej znalec, ale to je formátů že by se z toho jeden posr......![]()
Díky za nějakou radu.
immortal píše:Aron píše:Ahoj kluci, může mi někdo poradit jak převedu soubory TS nahrané ze satelitu v HD rozlišení na něco s čím se dá pracovat jak na PC tak případně aby to šlo přehrát po vypálení na DVD,nebo BD-R v PS3.
Díky za nějakou radu.
Soubor TS by mel ps3 prehrat v pohode.Jinak TS zpracujes v TSMUXER.
Aron píše:immortal píše:Aron píše:Ahoj kluci, může mi někdo poradit jak převedu soubory TS nahrané ze satelitu v HD rozlišení na něco s čím se dá pracovat jak na PC tak případně aby to šlo přehrát po vypálení na DVD,nebo BD-R v PS3.
Díky za nějakou radu.
Soubor TS by mel ps3 prehrat v pohode.Jinak TS zpracujes v TSMUXER.
No jo, ale pokud já tenhle soubor nahraju z pevného disku sat.přijímače na flash disk a stahnu do PC tak s tím vůbec nehnu a zároveň ani v ničem nepřehraju. Chtěl bych to nějak dostat, samozřejmě v té kvalitě jaké to mám 1080i na DVD buď AVCHD, nebo MPEG2 a s kvalitním dat.tokem
Doufám že chci něco co jde provést?
Pokud vím tak co jsem si stáhl soubory, např. hud.koncerty z webu tak je mají také nahrané z TV a nějak je museli převést.
No snad mi někdo poradí.
čau.
Aron píše:Ahoj kluci, může mi někdo poradit jak převedu soubory TS nahrané ze satelitu v HD rozlišení na něco s čím se dá pracovat jak na PC tak případně aby to šlo přehrát po vypálení na DVD,nebo BD-R v PS3.
Díky za nějakou radu.
sqvuof píše:Nebo jednoduše přejmenuj soubor xxx.ts na xxx.avi