Problém s MKVMerge

Návody jak na HD video, převody, přehrávání, stahování
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 11 srp 2010 14:38

Problém s MKVMerge

Příspěvekod JVSoolen » 11 srp 2010 14:48

Zdravim,
podle návodu zde na fóru jsem chtěl odsranit přebytečnou zvukovou stopu u mkv souboru. Všechno jde normálně, nepotřebnou audio stopu odznačím a dám demux, ale výsledné video se nepřehraje. KMPlayer jej otevře, ale zůstává černá obrazovka, tlačítko PLAY je zapnuté, ale nic se neděje, časomíra neběží, vůbec nic. Může mi někdo prosím poradit?

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 23 říj 2010 00:59

Příspěvekod Ex » 29 říj 2010 20:01

Zkus u každé stopy nastavit v Extra options - Compression - none.

Nováček
Příspěvky: 13
Registrován: 09 led 2011 13:34

Příspěvekod Jarolobo » 27 bře 2011 14:48

nie none ale dafault

Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 14 črc 2011 21:42

Příspěvekod Angrestovnik » 20 črc 2011 14:41

skus program VLC

Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 24 kvě 2008 10:38

Příspěvekod toonnyy » 23 črc 2011 12:10

Taky se přidám - pokud odstraním zvukovou stopu,kterou nepotřebuji, mkv soubor v PC přehraju,ale v TV z USB už ne,píše neplatný soubor.Ale jinak TV mkv přehraje v pohodě,po převodu v mkvmerge už ne.Díky za rady.
PS: nastavil sem u zvukové stopy kompresi na none (default tam nejde), a výsledek stejný - v PC hraje, v TV nejde. Přitom u infa o filmu kterej stahuju, je, že byl udělán v mkvmerge, tak už nevim, co s tim.

Vyřešeno - kompresi na none nutno nastavit u všeho,tedy i u filmové stopy,nejen u audio.

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 20 srp 2011 21:10

Příspěvekod dody73 » 21 srp 2011 09:58

Vyřešeno - kompresi na none nutno nastavit u všeho,tedy i u filmové stopy,nejen u audio.



Tento problém už riešim asi pol roka a zatiaľ som sa nikde nedočítal, ako to vyriešiť, po stiahnutí filmu mi ide prehrať v PC, ale cez WD HD Player a externeho disku mi to už neprehrá v TV,ukaže dlžku filmu ( čas ) ale nespustí prehravanie, obrazovka ostane čierna.Nie je to pri každom filme a neviem prečo to robí aj keď koncovka je rovnaká.
Može mi prosím niekto napísať návod, ako a kde zmeniť tu kompresiu čo tu píšeťe, chcem to skúsť,lebo už som zúfalí. Ďakujem

Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 14 črc 2010 19:21
Bydliště: ostrava

Příspěvekod morfeus5 » 08 zář 2011 10:23

Přesně ten samý problém jsem řešil,ukáže se délka filmu a dál jen černá obrazovka.Vyřešil jsem tento problém tím,že jsem to předělal v jiném konvertoru(Freemake Video Convert) a jede to v pohodě.Jinak taky by mě zajímalo,proč to dělá.

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 20 pro 2010 14:31

Příspěvekod Aries64 » 19 lis 2011 15:39

Treba v Options zaskrtnut - Disable header removal compression.....

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků