Jak převést DTS na AC3 primo v MKV souboru

Návody jak na HD video, převody, přehrávání, stahování
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 16 zář 2008 18:45

Jak převést DTS na AC3 primo v MKV souboru

Příspěvekod Mate » 16 zář 2008 19:14

Ahoj.. zdravim vsechny..

Mam domaci kino 5.1 pripojene analogove pres cinche. Kino neumi DTS. Kdyz prehravam MKV s DTS zvukem (pres IAMM prehravac) nic neslysim. Reseni je jednoduche,

stahnete Popcorn MKV Audioconverter

KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.


po spusteni si program stahne knihovny nutne pro konvertovani


prehledny navod je zde, ale je to tak jednoduche, ze ani neni prakticky potreba

KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.


pro ty co nerozumi anglicky: v ousku "DTS" zasktnout "Convert DTS tracks?", vybrat "Convert to Dolby Digital". Pokud ve vyslednem souboru chcete zachovat i DTS stopu, nechcte zaskrtnute "Preserve DTS track".

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 09 pro 2008 19:04

Bacha trojan. Detekováno AVG.

Příspěvekod luma13 » 18 led 2009 16:54

AVG detekovalo Trojského koně.

Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 16 zář 2008 18:45

Příspěvekod Mate » 19 led 2009 09:35

Aha, no ne ze bych AVG neveril, ale NOD32 to hlasi taky?

Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 01 kvě 2010 16:07

re:vir!!!

Příspěvekod amrtin » 01 kvě 2010 16:08

Norton to hlásí taky :evil:

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 07 lis 2008 18:14

Příspěvekod Nunina » 13 kvě 2010 21:50

NOD32 je v pohodě :-)

Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 21 čer 2012 09:01

Příspěvekod nightshadow » 17 pro 2012 20:47

díky za východisko z mé situace...konečně si můžu pustit na sharpce 3d i se zvukem :)

Zpět na Návody

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník