Jak na BD ???
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Jak na BD ???
Krasny den vsem,
potrebuji vypalit filmy na BD, muj prvni pokus v neru 9.4 dopadl fiaskem stolni prehravac SONY jej neprecetl. Vubec nevim co mam delat. Dal jsem na ten disk asi 5 filmu v 1080p, v kompu to bezi, ale jinak ani tuk. Pomuze nikdo ???? A prosim kolik GB by mel mit film v 1080p, protoze treba cerny jestrab sestrelen ma jen 12 GB a prijde mi to dost malo na full hd.
Diky moc za rady......
potrebuji vypalit filmy na BD, muj prvni pokus v neru 9.4 dopadl fiaskem stolni prehravac SONY jej neprecetl. Vubec nevim co mam delat. Dal jsem na ten disk asi 5 filmu v 1080p, v kompu to bezi, ale jinak ani tuk. Pomuze nikdo ???? A prosim kolik GB by mel mit film v 1080p, protoze treba cerny jestrab sestrelen ma jen 12 GB a prijde mi to dost malo na full hd.
Diky moc za rady......
Robo111 píše:A ako si tam tie filmy vypalil? Ak si ich vypalil tak ako su, na 99% mkv, tak ti to nepojde. Ten bd disk musi mat svoju strukturu a to video musi tiez splnat urcite poziadavky, inak to nepojde.
Udelal jsem to presne jak pises.
A muzes mi tedy poradit co mam delat a jaky program pouzit??? diky moc
- davidekpuu
alexvasak píše:Robo111 píše:A ako si tam tie filmy vypalil? Ak si ich vypalil tak ako su, na 99% mkv, tak ti to nepojde. Ten bd disk musi mat svoju strukturu a to video musi tiez splnat urcite poziadavky, inak to nepojde.
Udelal jsem to presne jak pises.
A muzes mi tedy poradit co mam delat a jaky program pouzit??? diky moc
nezkousel jsem ale nasel jsem na netu toto.. tim by to melo jit z mkv na bluraydisk
http://rapidshare.com/files/125230712/A ... F7D9901659
Pro ripovani BR by ti mel stacit Dvd fab ,tady je i navod
- KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.
Masaa píše:Pro ripovani BR by ti mel stacit Dvd fab ,tady je i navodjde s nej udelat i MKV tak i nove BR s menu.Pokud by film v BR byl jeste s ochranou,je zapotrebi ANYDvd mit zaply k tomu Fabu
- KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.
Díky já nato juknu
A zkousel si to vypalit tim DVDFabem??Ten ti to vypali jako strukturu normalniho BR,jinak Ashampoo a Nero vypaluje BR filmyzbrnda píše:Zdravím opět,existuje vlastně nějaký soft který vypálí z blu-ray adresáře (Stream) opětně plmohodnotné BD. Ne žádná data a podobně,něco jsem vyskoušel (Burn Aware -ImgBurn) a ještě pár jiných a všechno to v podstatě plivalo DATA. Čisté BD. tak jak je klasicky zapsáno ovšem ne.
Ashampo 7 co mám (ale skusil jsem i vyšší řadu a ta mi vypálila jen jako data) nero taky jen data ,možná jsem něco špatně nastavil,nevím. Sedmička mi vypálí na BD mkv a v přehrávači to normálně přehraje ale když dám zapsat soubory z BD. (Avatar 36 giga) tak mi na 50ti gigabitovém RE hlásí málo místa a kdyř dám jeho vlastnosti dak je disk prázdný,nějakých 47.5 giga. Skusím ten Decrypter.///// Tak jsem koukal do nastavení a položka vypálit je jen u DVD, u blu-ray nic není a nebo sem dylina 

Tak jsem skusil film v BD. v Aschampo 10, jako první nabidka na levé str. je
vypálit bd, ze souborů a adresářů, tady to film udělalo ale v přehrávači se film ukázal jako data (a to jsem vybral tu prví položku ze tří nabídek) a přehrávač a asi všechny neumí číst data disky. Skusil jsem i čtvrtou pozici na levé. straně a třetí podnabídku ale tam to zas hlásí že v souborech něco schází a tudíš nejde vypálit ale co tam schází to nevím,když někdo z uploaderů ukládá filmy v BD. je tam vše co tam má být nebo se něco co nevadí spuštění filmu v PC. vynechává, zaráží mě hláška že soubor není kompletní.
vypálit bd, ze souborů a adresářů, tady to film udělalo ale v přehrávači se film ukázal jako data (a to jsem vybral tu prví položku ze tří nabídek) a přehrávač a asi všechny neumí číst data disky. Skusil jsem i čtvrtou pozici na levé. straně a třetí podnabídku ale tam to zas hlásí že v souborech něco schází a tudíš nejde vypálit ale co tam schází to nevím,když někdo z uploaderů ukládá filmy v BD. je tam vše co tam má být nebo se něco co nevadí spuštění filmu v PC. vynechává, zaráží mě hláška že soubor není kompletní.

• Stránka 1 z 2 • 1, 2