Dnes je

Přesný čas



Bitster.cz




sberbank.cz


Jak na BD ???

Diskuse o HD rozlišení, videu, Blu-ray discích, filmech, ripech, trendech
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 12 čer 2009 19:49

Jak na BD ???

Příspěvekod alexvasak » 12 čer 2009 20:03

Krasny den vsem,

potrebuji vypalit filmy na BD, muj prvni pokus v neru 9.4 dopadl fiaskem stolni prehravac SONY jej neprecetl. Vubec nevim co mam delat. Dal jsem na ten disk asi 5 filmu v 1080p, v kompu to bezi, ale jinak ani tuk. Pomuze nikdo ???? A prosim kolik GB by mel mit film v 1080p, protoze treba cerny jestrab sestrelen ma jen 12 GB a prijde mi to dost malo na full hd.


Diky moc za rady......

Pokročilý (576p)
Příspěvky: 50
Registrován: 10 črc 2008 18:54

Příspěvekod Robo111 » 13 čer 2009 10:01

A ako si tam tie filmy vypalil? Ak si ich vypalil tak ako su, na 99% mkv, tak ti to nepojde. Ten bd disk musi mat svoju strukturu a to video musi tiez splnat urcite poziadavky, inak to nepojde.

Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 12 čer 2009 19:49

Příspěvekod alexvasak » 13 čer 2009 22:34

Robo111 píše:A ako si tam tie filmy vypalil? Ak si ich vypalil tak ako su, na 99% mkv, tak ti to nepojde. Ten bd disk musi mat svoju strukturu a to video musi tiez splnat urcite poziadavky, inak to nepojde.



Udelal jsem to presne jak pises.
A muzes mi tedy poradit co mam delat a jaky program pouzit??? diky moc

Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 15 srp 2009 10:26

Příspěvekod davidekpuu » 17 srp 2009 22:19

alexvasak píše:
Robo111 píše:A ako si tam tie filmy vypalil? Ak si ich vypalil tak ako su, na 99% mkv, tak ti to nepojde. Ten bd disk musi mat svoju strukturu a to video musi tiez splnat urcite poziadavky, inak to nepojde.



Udelal jsem to presne jak pises.
A muzes mi tedy poradit co mam delat a jaky program pouzit??? diky moc



nezkousel jsem ale nasel jsem na netu toto.. tim by to melo jit z mkv na bluraydisk

http://rapidshare.com/files/125230712/A ... F7D9901659

Začátečník (480p)
Příspěvky: 32
Registrován: 09 pro 2008 14:24

Příspěvekod jehoun » 19 srp 2009 20:04

Nejde ani tak o strukturu, tu ti udělá tsMuxer. Ale většina BD ripů nemá poměr 1920:1080 nebo 1280:720. Pokud video nebude mít tento poměr, tak je ti struktura k...

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 23 úno 2012 22:15

Zdravím chlapi, v čem otevřu ze str. stažené BD aby se mi ukázaly jednotlivé zvukové stopy,potřebuji tím zmenšit velikost filmu,díky

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 24 úno 2012 08:59

Pro ripovani BR by ti mel stacit Dvd fab ,tady je i navod
KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.
jde s nej udelat i MKV tak i nove BR s menu.Pokud by film v BR byl jeste s ochranou,je zapotrebi ANYDvd mit zaply k tomu Fabu

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 24 úno 2012 20:43

Masaa píše:Pro ripovani BR by ti mel stacit Dvd fab ,tady je i navod
KódBitster.cz : neomezené stahování nyní rychlostí až 1Gb/s - TIP : 150 GB jen za 99 Kč:
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy. Registrujte se nebo Přihlašte.
jde s nej udelat i MKV tak i nove BR s menu.Pokud by film v BR byl jeste s ochranou,je zapotrebi ANYDvd mit zaply k tomu Fabu


Díky já nato juknu

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 27 úno 2012 21:36

Zdravím opět,existuje vlastně nějaký soft který vypálí z blu-ray adresáře (Stream) opětně plmohodnotné BD. Ne žádná data a podobně,něco jsem vyskoušel (Burn Aware -ImgBurn) a ještě pár jiných a všechno to v podstatě plivalo DATA. Čisté BD. tak jak je klasicky zapsáno ovšem ne. :cry:

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 28 úno 2012 07:24

zbrnda píše:Zdravím opět,existuje vlastně nějaký soft který vypálí z blu-ray adresáře (Stream) opětně plmohodnotné BD. Ne žádná data a podobně,něco jsem vyskoušel (Burn Aware -ImgBurn) a ještě pár jiných a všechno to v podstatě plivalo DATA. Čisté BD. tak jak je klasicky zapsáno ovšem ne. :cry:
A zkousel si to vypalit tim DVDFabem??Ten ti to vypali jako strukturu normalniho BR,jinak Ashampoo a Nero vypaluje BR filmy

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 28 úno 2012 21:33

Ashampo 7 co mám (ale skusil jsem i vyšší řadu a ta mi vypálila jen jako data) nero taky jen data ,možná jsem něco špatně nastavil,nevím. Sedmička mi vypálí na BD mkv a v přehrávači to normálně přehraje ale když dám zapsat soubory z BD. (Avatar 36 giga) tak mi na 50ti gigabitovém RE hlásí málo místa a kdyř dám jeho vlastnosti dak je disk prázdný,nějakých 47.5 giga. Skusím ten Decrypter.///// Tak jsem koukal do nastavení a položka vypálit je jen u DVD, u blu-ray nic není a nebo sem dylina :lol:

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 28 úno 2012 22:56

Ashampoo7 je hodne starej,dej si tam desitku kdyz uz

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 28 úno 2012 23:39

Masaa píše:Ashampoo7 je hodne starej,dej si tam desitku kdyz uz


Právě přez něj skouším to BDčko tak uvidím.jsou tam dvě možnosti pálení BD tak snad se to povede.

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 30 bře 2012 15:36

Tak jsem skusil film v BD. v Aschampo 10, jako první nabidka na levé str. je
vypálit bd, ze souborů a adresářů, tady to film udělalo ale v přehrávači se film ukázal jako data (a to jsem vybral tu prví položku ze tří nabídek) a přehrávač a asi všechny neumí číst data disky. Skusil jsem i čtvrtou pozici na levé. straně a třetí podnabídku ale tam to zas hlásí že v souborech něco schází a tudíš nejde vypálit ale co tam schází to nevím,když někdo z uploaderů ukládá filmy v BD. je tam vše co tam má být nebo se něco co nevadí spuštění filmu v PC. vynechává, zaráží mě hláška že soubor není kompletní. :idea:

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 31 bře 2012 09:48

Vyzkousej nejakej novejsi DVDFab,edituje,vytvari,klonuje atd. BD i prevadi treba do MKV nebo 3D a rovnou to v nem i vypalis,kdyby ti to nahodou hodilo error tak si v nastaveni hw vypni CUDA

Další

Zpět na Diskuse na téma HD

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků