[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1924: Undefined index: Page
Jak na BD ??? : Diskuse na téma HD - 2 - HD-forum.cz


Dnes je

Přesný čas



Bitster.cz




sberbank.cz


Jak na BD ???

Diskuse o HD rozlišení, videu, Blu-ray discích, filmech, ripech, trendech
Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 04 dub 2012 12:55

CUDA se mi ukáže akorát v položce A/V Codec ale jsou to roletky a vypnout v ní není,to vše v nastavení DVD FAB (a nebo jsem to blbě pochopil?)

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 04 dub 2012 17:21

To ted neres,jen pokud by to hodilo error(btw kdyz zadas pak cislo toho erroru do googlu tak ti vyjede odpoved na strankach dvdfabu) :)

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 04 dub 2012 18:17

Tak jsem našel film Horal (highlander) kterému asi nic nescházelo a Aschampo mi to vzalo a bez keců vypálilo, v přehrávači v pohodě najelo a ukázalo menu,dal jsem češtinu a opět spustit film ale opět se tam vrátilo menu. To jede pořád dokola, film nenajede. Dá se v nějakém progr. vyjmout pouze hlavní film a v Aschampu následně opět vypálit?

Tak už jsem nato přišel a předchozí dotaz je už nepodstatný :idea:

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 07 dub 2012 13:25

Jasny,muzes v DVDFabu editovat BR presne jako u dvd a presne jak potrebujes,muzes i prevest do MKV jen holy film a neni co resit

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 08 dub 2012 12:12

Čau Masaa mám ještě jeden drobný dotaz, zůstatek volného místa na céčku mám 30gb ten fil co chci vytisknout na BD má skoro 45gb a Fab mi hlásí že na (jednotce C není dostatek volného místa) film půjde na BD médium tak že se asi na céčko ukládá něco ve stejné kapacitě a po vypálení se to asi samo odstraní,koukal jsem do nastavení DVD Fab 8 ale asi mi něco uniklo ,to dočasné úložiště se přece musí dát nějak změnit,přesunout na jinou část disku s větším zůstatkem kapacity nebo ne? Dík za radu.

Tak vyřešeno,oko z Kašparovy krávy se vrátilo do normálu :idea: :P

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 16
Registrován: 11 úno 2012 11:01
Bydliště: Hotan

Příspěvekod Masaa » 09 dub 2012 10:34

Tak napis cim to bylo,at vi ten kdo bude mit stejny problem :wink: ,ja vzdy kdyz delam film tak mam jednou tolik volneho mista pro jistotu :)

Začátečník (480p)
Uživatelský avatar
Příspěvky: 25
Registrován: 04 pro 2011 01:12
Bydliště: Pandora

Příspěvekod zbrnda » 09 dub 2012 18:20

No bez toho že zadáš jinou cestu tak jak samotný prog. tak i jeho části se implicitně instalují do Filesu a částí disku C. no a já mám Cčko veliké 80GB něco zaberou programy a jinej sajrajt a tak na film o velikosti49Gb už nebylo místo a tak jsem musel změnit cestu pro dočasný a výstupní adresář no a to jsem napoprvé přehlédl

Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 26 pro 2014 15:23

Re:

Příspěvekod Batman475347 » 16 čer 2015 21:09

zbrnda píše:Tak jsem skusil film v BD. v Aschampo 10, jako první nabidka na levé str. je
vypálit bd, ze souborů a adresářů, tady to film udělalo ale v přehrávači se film ukázal jako data (a to jsem vybral tu prví položku ze tří nabídek) a přehrávač a asi všechny neumí číst data disky. Skusil jsem i čtvrtou pozici na levé. straně a třetí podnabídku ale tam to zas hlásí že v souborech něco schází a tudíš nejde vypálit ale co tam schází to nevím,když někdo z uploaderů ukládá filmy v BD. je tam vše co tam má být nebo se něco co nevadí spuštění filmu v PC. vynechává, zaráží mě hláška že soubor není kompletní. :idea:


Jestli Ti mohu poradit, tak se mi nejlépe osvědčil software ConvertXtovideo. Dřívější verze se jmenovaly VSO video convert. Dokáže přepočítat jakýkoliv formát na BluRay. Vyzkoušel jsem MKV, i kvalitní DVD 9 a po konverzi to má cca 22,5 GB a samo to vypálí tak, že to přehraje klasický stolní přehrávač. Software je sice placený (necelých 1.000 Kč), ale vyplatí se. Licence je nastálo, pouze up-grade na jeden rok zdarma a zvládne všechny formáty včetně základních editačních funkcí. Dokáže i přidat-odebrat titulky, popř. audiostopu. Jsem s ním moc spokojen, proto jsem jej koupil. Bližší informace vencku@seznam.cz

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma HD

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků